Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини ► Психологічна служба

Стреси в нашому житті

Протягом січня – лютого 2017 року практичним психологом проводяться тренінгові заняття на тему: «Стрес та його особливості» з метою ознайомлення студентів з поняттям стрес, природою його виникнення, ознаками стресу та способами його подолання,формування у студентів орієнтації на збереження свого психічного здоров’я, тренування вмінь виражати свій емоційний стан.
Студенти 41 групи разом з куратором – Лаврусь О.Г. теж стали учасниками тренінгу, під час якого були активними, проявляли інтерес до заданої тематики, мали можливість вивчити особистісну схильність до стресу за допомогою самодіагностики, отримали знання щодо методів виходу зі стресових ситуацій, виконували дихальні вправи, познайомилися з арт-терапевтичними методиками.
Стрес – досить розповсюджене явище в наш час. Особливо часто молоді люди відчувають стресові ситуації, пов’язані з вибором професії та професійною діяльністю.Тому саме питанню формуванню розвитку психосоціальної стійкості до стресу у студентської молодіпсихологічна служба коледжу приділяє особливу увагу. Формування стресостійкості є запорукою психічного здоров’я і неодмінною умовою соціальної стабільності в суспільстві.
  Практичний психолог Наумова І.В.