Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Тренінг у межах проекту “Посилення прав і можливостей дівчат із сільської місцевості через навчальні семінари та тренінги”

18 жовтня в Охтирському коледжі СНАУ відбувся тренінг у межах реалізації проекту “Посилення прав і можливостей дівчат із сільської місцевості через навчальні семінари та тренінги”. Команда проекту запропонувала студенткам коледжу практичні кейси успішності, інструменти для кар’єрного розвитку та особистісного зростання.

За словами керівника ГО “Агроексперт” Andrii Sukhostavets, нині у цьому напрямку аграрний сектор є надзвичайно перспективним, передусім високою оплатою праці та соціальними стандартами. На ринок виходять нові, сучасні технології, а разом з ними і нові професії. Великі аграрні компанії зацікавлені у розумних, мотивованих, активних працівницях з гарною освітою, високим рівнем соціальної спроможності та здатністю швидко навчатися. Не менш перспективним для молоді нині є громадський сектор. За його словами, громадська організація “Агроексперт” готова допомагати молодим сільським дівчатам в реалізації ініціатив.

Власною історією успіху поділилась з учасницями тренінгу декан факультету економіки та менеджменту СНАУ, професор Наталія Строченко. Експерти проекту Олена Славкова та Alexey Baulin розповіли про актуальні питання захисту прав жінок в Україні та про гендерну рівність як основоположний принцип у системі захисту прав людини. дівчат із сільської місцевості

Проект «Посилення прав і можливостей сільських дівчат через навчальні семінари та тренінги» впроваджується командою ГО «Агроексперт» за спряння Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив Embassy of Canada in Ukraine #CanadaFundUA. Найближчим часом команда проекту побуває з тренінговими програмами в інших районних центрах Сумщини .


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com