Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Економіка ► Новини

Форум в СНАУ

11 квітня у стінах Сумського національного аграрного університету студенти 25 групи відвідали Форум вступників Сумського НАУ

Зустріч розпочав Валерій Жмайлов, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи СНАУ. «Освітній процес – європейська якість» – під таким лозунгом пройшов весь його виступ. Студенти коледжів пройшли невеликий екскурс в історію університету та дізналися про можливості, що надає Сумський НАУ.

Серед них новітні інтегровані навчальні програми, можливості дуальної освіти та професійний викладацький склад кафедр на всіх факультетах ЗВО. Також студенти університету мають унікальну можливість відточувати свої навички у 6 сучасних наукових лабораторіях та в центрі колективного користування науковим обладнанням.

Вікторія Нєдосєкова завідуюча сектором з питань організації закордонних практик СНАУ більш детально розповіла присутнім про переваги закордонної виробничої практики, адже серед країн-партнерів університету такі держави як Польща, Нідерланди (Голандія), Швеція, Фінляндія, Данія, США, Австралія, Канада, Нова Зеландія, Швейцарія та Німеччина.

На останок перед майбутніми абітурієнтами своїми враженнями від навчання в університеті ділились студенти СНАУ, що на власному досвіді знають що таке студентське самоврядування університету, профком студентів та аспірантів, наукова та спортивна діяльність.

Для детального ознайомлення з обраними спеціальностями вступники. під керівництвом деканів та студентського самоврядування, вирушили на факультети Сумського НАУ. Там на них чекали викладачі кафедр зі студентами, що розповідали цікаву інформацію про факультет.