Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

ХХ зліт студенських лідерів аграрної освіти

6-8 червня відбувся ХХ ювілейний зліт лідерів аграрної освіти, в якому взяло участь близько 200 кращих студентів з різних куточків України. На даний зліт мали можливість потрапити іменні стипендіати, лідери студентського самоврядування, активна студентська молодь, студенти-відмінники вищих аграрних навчальних закладів.

Охтирський коледж Сумського НАУ представляла голова студентської профспілки, відмінниця у навчанні Гопко Каріна. Даний захід проходив у місті Умань, Черкаської області. Це місто славиться знаменитим на всю країну дендрологічним парком «Софіївка», його називають одним з семи чудес України. Він дійсно вражає своєю красою та неймовірними пейзажами. Саме на території цього парку відбулось офіційне відкриття ХХ зльоту. Делегація кожного міста представила свою команду, яку вітав Уманський університет садівництва.

Концертна програма була дуже насиченою, та й самі три дні були наповнені різноманітними заходами, екскурсіями та вечірками. Родзинкою зльоту стали агрополітичні дебати від німецьких аграріїв. 8 червня кожен учасник в одній із дев’яти номінацій мав можливість захистити свою роботу. Кращі конкурсанти отримали відзнаки і приємний подарунок.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com