Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

ХІХ зліт студентських лідерів аграрної освіти

24-27 травня 2017 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України пройшов ХІХ зліт студентських лідерів аграрної освіти. Делегація у складі 7 студентів Сумського національного аграрного університету та по 1 представнику структурних підрозділів СНАУ брала участь у XIX Зльоті лідерів аграрної освіти. Охтирський коледж СНАУ представляла голова студентського самоврядування студентка 25 групи спеціальності “Економіка підприємства” Кошель Аліна.

Гостинно зустрів НУБіП більше 250 кращих студентів з усіх куточків України, які протягом 4 днів мали змогу поспілкуватися, обмінятися думками, досвідом, познайомитися з університетом та дізнатися багато цікавого про м.Київ.

На відкритті зльоту нагороди – грамоти оргкомітету зльоту за досягнуті результати у навчанні, активну життєву позицію та участь у молодіжному русі майбутніх фахівців-аграріїв: отримали студентки СНАУ Дар’я Кривуля та Софія Свисенко, студентка Глухівського агротехнологічного інституту Наталія Янченко, а також студентка Охтирського коледжу СНАУ Аліна Кошель

В дискусійних клубах за своїми напрямами наші студенти гідно представили Сумський НАУ, про що говорять подяки за зайняті 1 місця Оленою Павучек, студенткою ф-ту ветеринарної медицини, Софією Свисенко, студенткою біолого-технологічного факультету, Ксеніює Гринько, студенткою ф-ту ветеринарної медицини, Аліною Кошель, студенткою Охтирського коледжу СНАУ.

Дуже цікавою родзинкою цьогорічного зльоту стало проведення агродебатів спільно з німецьким професором Фолькером Зассе. 6 команд, сформованих з 14-ти переможців 1 вузівського етапу боролися за звання кращих. Від нашого університету у агродебатах брала участь Людмила Журба, студентка ф-ту ветеринарної медицини, яка зі своєю командою посіла 4 місце. Як нагороду отримали запрошення на міжнародну конференцію, яка відбудеться у вересні 2017 року.

В рамках зльоту відбулося засідання об’єднаної студентської ради аграрних вузів України і Дар’я Кривуля більшістю голосів була обрана головою цієї ради. Хочеться привітати її і побажати успіхів і плідної роботи на благо аграрної освіти.

Також під час зльту проходила фотовиставка «Любіть свою землю, любіть український світ», до якої долучилися і наші делегати, а саме Ксенія Гринько презентувала свої кращі роботи, за що отримала диплом переможця онлайн голосування.

Дякуємо господарям, які приймали зліт за цікаво проведений час і гостинність, а також Міністерству освіти і науки України і Державній установі НМЦ «Агроосвіта», що вони багато років є ініціаторами проведення зльоту, адже для студентської молоді цей захід дуже важливий. І хочемо запевнити, що студенти-лідери аграрної освіти – це достойне майбутнє нашої країни.