Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

ЦІНА ЧУЖОЇ ВІЙНИ…

16 лютого 2015 року кураторами 12 та 11 групи – Наумовою І.В. та Зінченко В.В. – було проведено виховний захід присвячений дню пам’яті воїнів- інтернаціоналістів, що загинули в Афганістані.

На виховну годину були запрошені гості: ветеран афганської війни, викладач Охтирського коледжу СНАУ – Рєзнік В.В. та полковник запасу, льотчик, ветеран афганської війни – Бринжало Петро Олексійович.

Метою заходу було розширити  знання студентів про історичні події афганської війни та виховувати повагу до воїнів-інтернаціоналістів, загиблих героїв.

Куратор 12 групи – Наумова І.В. повідомила присутніх, що війни – найбільші трагедії в історії людства. Згадала також і про воїнів АТО, що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України, лікарів які в мирний час повертають поранених в АТО з того світу. Адже ветерани афганської війни також боронять нашу країну в нелегкий для неї час.

Студенти 11 та 12 групи підготували для гостей зворушливі вірші та слова подяки за їхній героїчний подвиг.

Чи є у війнах переможці? Ні. – Підсумувала куратор 11 групи – Зінченко В.В. У війнах не може бути переможців, бо всі в них переможені тим, що війна – це смерть, яка забирає найдорожче у людини – її життя; бо війна – це каліцтво, як духовне, так і фізичне.

Дякуємо нашим гостям, які відвідали виховний захід за їхню не байдужу життєву позицію та бажання виховувати патріотичний дух молоді і всім присутнім студентам. Хочеться всім нам побажати щастя, миру, душевного спокою, злагоди, добробуту у нашому великому домі—Україні!

IMG_7720 IMG_7726

IMG_7730 IMG_7737

IMG_7740

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com