Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Інтеграція з виробництвом!

IMG_6244З метою забезпечення більш якісної практичної підготовки студентів випускного курсу, показу практичного застосування отриманих теоретичних знань в коледжі за профілем обраної спеціальності «Технік з експлуатації устаткування газових об’єктів» на відділенні «Монтаж,обслуговування устаткування та систем газопостачання» викладачами Більченко Н.В.
( дисципліна «Безпека систем газопостачання»)
Кошель Н.Ю.(дисципліна «Діагностика систем газопостачання» та Сталинського Д.О. – майстра служби обслуговування газопроводів та ГРП Охтирського управління по експлуатації газового господарства проведено інтегроване заняття в лабораторії коледжу.
Таке заняття – одна з необхідних форм адаптації випускників до реалій сучасного виробництва. Студенти мали можливість під керівництвом майстра( випускника коледжу) попрацювати з робочим обладнанням для проведення комплексного приладового обстеження газопроводів.
По відгуках присутніх викладачів, головне – студентів, такі заняття в зв’язку з недостатнім приладовим сучасним оснащенням кабінетів вкрай потрібні.


IMG_6234 IMG_6236 IMG_6238  IMG_6249 IMG_6259 IMG_6264 IMG_6267 IMG_6268