Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Всесвітньому Дню прав людини присвячується…

11 грудня 2019 року в рамах Всеукраїнського тижня права на базі Охтирського коледжу Сумського НАУ відбувся історико – правовий брейн-ринг. В інтелектуальній грі взяли участь команди «Лідер» та «Мамине сонечко» міських шкіл № 6 і № 9 та команда «Освітян» – студентів І курсу коледжу.
Мета проведення конкурсу – звернути увагу молоді на необхідність дотримання прав людини, які окреслені в Загальній декларації прав людини, поважати закони та права як власні, так і оточуючих, підвищення рівня знань громадян щодо їхніх прав та свобод, подальше формування правової культури та правової свідомості як головних чинників розбудови правової держави.
Брейн-ринг мав 6 раундів: це і презентація команд, і інтелектуальний бліц – турнір капітанів; за описом необхідно було назвати прізвища діячів української держави, скласти слова правового змісту та відповісти на домашнє завдання: «А чи знаєте ви своє місто?».
Сміливо та захоплено виступали гравці. Але найсильнішою виявилася команда школи № 9. Друге і третє місце журі віддали відповідно командам Охтирського коледжу та школі № 6.
За активну участь у брейн-ринзі з нагоди Всеукраїнського тижня права адміністрація коледжу всі команди гри нагородила грамотами, подарунками та солодощами.

Н.Курська, викладач основ правознавства


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com