Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

ІІ (ОБЛАСНИЙ) ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З МАТЕМАТИКИ

28 березня 2018 року на базі Машинобудівного коледжу Сумського державного університету відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів ЗВО І-ІІ р.а. Сумської області. У другому етапі взяли участь 18 студентів 1 курсу з чотирнадцяти вищих навчальних закладів І-ІІ р.а Сумської області
Урочисту частину відкрив та привітав учасників олімпіади голова ради директорів ЗВО І–ІІ рівнів акредитації Сумської області Антиков Микола Миколайович.
Математична олімпіада – це свято інтелекту, гордості й таланту. Участь у олімпіадах – це щоденна робота на заняттях і після занять, у навчальних закладах і вдома, з досвідченими вчителями і самостійно.
Наш навчальний заклад представляли студентки 14 групи Сасіна Ангелина і Танащук Марина, які показали високі результати. Виконуючи олімпіадні завдання конкурсанти показали, що людина без знань, що птах без крил: не може злетіти високо вгору, щоб досягти найвищої мети в житті. Широкі знання, звичка мислити, благородство почуттів є саме тими трьома якостями, що формують ці крила.
Наполегливість, жага знань, уміння сконцентруватись допомогли талановитим дівчатам достойно представити наш коледж. Бажаємо вам, юні обдарування, не зупинятись на досягнутому і йти до нових висот.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com