Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

З Днем знань!

Дорогі школярі, студенти, шановні вчителі, викладачі та працівники навчальних закладів! Щиро вітаємо Вас з 1 вересня — Днем знань. Найщиріші вітання Вам шановні батьки, бабусі та дідусі студентів та учнів. Збувається мрія ваших родин — діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності.

Прожити студентське життя – це заповітна мрія, що не залишає кожного школяра, та світить перед ним маяком. Студентські роки асоціюються завжди з такими чарівними словами, як перше кохання, веселощі та молодість. Можна лише заздрити тим, хто вдостоївся щастя пройти цей шлях і відчути всі радості студентського життя. Коледж – один з найголовніших розділів книги під назвою «життя», тому адміністрація та викладачі всп «Охтирського фахового коледжу Сумського національного аграрного університету» піклуються про те, щоб змістовно наповнювати цю книгу протягом усіх років навчання.

Лише в студентські роки людина починає проживати вже цілком доросле життя, ще не заповнене звичайними проблемами дорослого будня. Студентське життя – це час відкритих перспектив, можливість жити мріями про прекрасне майбутнє, віра у виконання усіх бажань і надія на відкритість усіх дверей. Отже, навчаючись у всп «Охтирському фаховому коледжі СНАУ», кожен студент може бути цілком впевнений в своєму майбутньому, адже здобуває освіту в престижному, сучасному, перспективному навчальному закладі.

Студентське життя – барвисте та різноманітне, головне не сидіти, склавши руки, а прагнути до знань!!!

Ще раз вітаємо всіх, дорогі друзі, з новим навчальним роком! З повагою директор Андрій Ставицький.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com