Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Будівництво та цивільна інженерія ► Новини

Студентське життя цікаве та різноманітне. Здавалося зовсім нещодавно здавали іспити з математики та історії, фізики та інформатики. І ось уже майбутні спеціалісти освоюють основні дисципліни своєї майбутньої професії. І справді вірний вислів В. Зубкова « Теорія мертва при відсутності практики, але практика без теорії – незряча. « І де ж, як не на виробництві, можна детально ознайомитися з технологічними процесами, безпосередньо прийняти участь у виконанні монтажних, зварювальних, вимірювальних та інших робіт.
Невід’ємним в навчальному процесі є зв’язок теоретичного навчання з практичним. Кожного року студенти відділення “Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання” неодноразово відвідують Охтирське відділення ПАТ Сумигаз. Так і цьому навчальному році студенти 33 та 43 груп мали можливість практично ознайомитися з новітніми технологіями спорудження внутрішньобудинкових мереж із гнучких багатошарових металополімерних газових труб з з’єднувальними деталями компанії TECE GmbH(Німеччина)
Безпечна робота газових мереж забезпечується не тільки якісними будівельно – монтажними роботами, а й ретельним наглядом за технічним станом газопроводів. Приладове обстеження газопроводів займає вагоме місце в роботі технік з експлуатації устаткування газових об’єктів . Зрозуміло, що потримати прилади в руках та самостійно зробити заміри набагато цікавіше та має кращий результат, ніж вивчати їх роботу по підручникам. І хто ж відмовиться від такої можливості!?
Ми щиро вдячні керівництву та працівникам за простійну співпрацю та допомогу у вихованні молодого покоління майбутніх фахівців незалежної України.
Викладачі відділення “Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання” Кошель Н.Ю.,Сопітько А.А.,Сталинська Л.І.


SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA