Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Школа молодого лідера у СНАУ

З 17 по 18 січня в Сумському національному аграрному університеті проходила школа молодого лідера. До участі були запрошені студенти Глухiвського, Охтирського, Роменського, Сумського, Путивльського і Маловисторопського коледжiв СНАУ.

З Охтирського коледжу  на тренінгу були присутні голова студентського самоврядування ОК СНАУ Кошель А., голова студентської профспілки Войтенко А., староста 22 групи Кладько К., староста 12 групи Мостовий А.

У перший день школи для учасників були проведені тренінги на теми «Лідерство та командоутворення», «Критичне мислення – невід’ємна частина лідера». Увечерi кураторами школи було проведено симуляційну гру, під час якої студенти мали змогу закріпити набуті знання на практиці та спробувати себе у ролі активного громадського діяча чи активіста студентського самоврядування.

Наступного дня на учасників школи чекав цікавий квест, метою якого було ознайомлення студентів зі СНАУ, 2 тренінги з тайм-менеджменту, «Лiдерськi якостi». Учасники отримали сертифікати, що підтверджують проходження школи молодого лідера. Наприкінці заходу було проведено анкетування, яке засвідчило, що інформація школи молодого лідера СНАУ була корисною та ефективною для учасників. Вiд студентiв були пропозиції щодо проведення такої школи на базі їх навчального закладу.




 

 



















 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com