Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Давно відома істина: від того, що і як читає молодь, залежить майбутній інтелектуальний і економічний потенціал суспільства.
Але час невпинно рухається вперед, змінюючи і нас, і те, що нас оточує. Ключовими напрямами у діяльності сучасної книгозбірні є автоматизація бібліотечних процесів, виконання традиційних функцій із застосуванням новітніх технічних засобів, адаптування цих функцій до нових умов роботи.
Роль сучасної бібліотеки за останні десятиліття підвищилася в багато разів: необхідно передати молоді знання, набуті раніше, і підготувати їх до життя в суспільстві, в якому накопичення інформаційних масивів йде дуже швидкими темпами. Успішно справитися з цією роллю можна лише при умові активного використання і впровадження сучасних новітніх технологій.
Зважаючи на це, викладачем Лаврусь О.Г. та співробітниками бібліотеки ОК СНАУ було проведене відкрите заняття для студентів 25 та 35 груп відділення «Економіка підприємства» на тему: «Роль електронних бібліотек та книжкових видань у сьогоденні студентського життя». Актуальною метою цього заходу є процес становлення розвитку і саморозвитку особистості студента, майбутнього спеціаліста, який володіє гуманістичним, світоглядним потенціалом, культурою і громадянською відповідальністю орієнтованими на професійну, інтелектуальну і соціальну творчість.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com