Календар айтівця — свята і важливі дати з IT-галузі

Новини
06/10/2024

Багато українців працює в галузі сучасних високих технологій, роблячи свій внесок у їхній розвиток, і ми б не змогли перерахувати всіх сьогодні. Можливо, вже скоро настане день, коли Україна стане потужною державою науки та винаходів, а назви наших компаній звучатимуть в усьому світі.
18 вересня був проведений позааудиторний захід з інформатики для студентів І курсу. Тема: «Календар айтівця — свята і важливі дати з IT-галузі»
Мета заходу:

  • сприяти розвитку пізнавального інтересу; підвищенню творчої активності; розвитку вміння логічно викладати думки, вихованню шанобливого ставлення до чужої думки; культурному та інтелектуальному розвитку студентів;
  • збудити прагнення студентів продемонструвати знання та вміння з пошуку інформації у просторі Інтернет;
  • сприяти розвитку самооцінки та самоаналізу, як чинників, що спонукають до самовдосконалення студентів; мотивувати їх поширювати цю інформацію у своєму середовищі;
  • виховувати повагу один до одного, вчити студентів триматися перед глядачами, бути привабливими, цікавими для присутніх.
    І студентам і викладачам було цікаво почути нову інформацію, адже сфера інформаційних технологій не тільки полегшила наші щоденні справи, а й сприяла неймовірному розвитку суспільства.