Зустріч з випускницями ВСП “Охтирський фаховий коледж СНАУ”

Економіка
20/05/2024

16 травня відбулася зустріч студентів 15 , 25 та 26 груп з випускницями нашого коледжу Прогонною Тамілою та Яровою Іриною , які в 2015 році закінчили коледж по спеціальності економіка. Випускниці розповіли про свій досвід роботи , згадали цікаві випадки в роботі економічної служби . Зокрема пані Таміла, яка займає посаду It рекрутер фірми WEBSPSRK , поділилась досвідом працевлаштування та роботи у великій компанії. Гостя відмітила, які знання, вміння і навички, здобуті під час навчання у коледжі, у поєднанні з досвідом практичної роботи, забезпечили їй успішне працевлаштування.
Пані Ірина працює бухгалтера в транспортній організації . Вона відзначила високі професійні знання, які дає коледж , високе патріотичне виховання молоді, що проводилося і проводиться педагогічним колективом навчального закладу.
У своїх виступах випускниці переконливо стверджували, що роки навчання в коледжі дали їм справжній професійний старт і стали запорукою їх кар’єрного росту.
Зустріч пройшла в теплій, дружній, щирій атмосфері. Подібні заходи є дієвим мотиватором для нинішніх студентів. Адже живі приклади успішної професійної діяльності випускників минулих років заохочують до більш серйозного ставлення до навчання, творчості, планування майбутнього життєвого шляху.