Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Весняний «Бал квітів» у СНАУ

ZF5A5488  5 травня 2016 року величний полонез та ніжний вальс зібрав чарівних дівчат та жінок у вечірніх сукнях та мужніх чоловіків у фраках чи класичних костюмах у Сумах у Палаці Культури на Весняному Балі квітів. Розпочався бал полонезом дебютантів у виконанні наймолодших учасників – 30-ти пар юних танцюристів ансамблю «Свейчики». Шостий за ліком захід виявився найбільш масштабнішим, адже окрім студентів Сумського НАУ, коледжів СНАУ, УАБС, СумДУ, були присутні викладачі з сім’ями, адміністрація та депутати Сумської ОДА, закордонні гості.

Охтирський коледж СНАУ представляли наступні пари студентів:  Войтенко А. та Бондаренко Д., Кошель А.та Косовський Р., Більченко Т. та Сідельник І., Гопко к. та Скубак І., Смілянська К. та Жданов В., Мігунова В. та Канівець Д., які поринули у чарівний світ танцю.

За традицією, обрали Короля та Королеву балу. Ними стали студенти факультету ветеринарної медицини Сумького НАУ Ярослав Титаренко та Катерина Світлична. А серед найменшеньких учасників були обрані Принц та Принцеса: ці почесні титули відтепер носять Євген Кавелін та Марина Успенська.

 

 







ZF5A5506ZF5A5503NyhVuC4fwyk
5_j-R5poJ-A
ZF5A6025UVkgj0bi5l0
ZHHnQ--C7bg
Hcvr45et0X0t7QIvCCJZdAhQTHi6oPTBciz4djLj-RjkRoDEpvfN6rM4ZpZBkPvEg4



 

 



WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com