Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах

Порядок подання заяви на апеляцію

Апеляція вступника щодо екзаменаційної оцінки з письмового іспиту повинна бути обґрунтованою і подаватися до секретаріату приймальної комісії не пізніше наступного робочого дня після оголошення результатів випробування, але не пізніше ніж за добу до оголошення списку рекомендованих до зарахування.

Апеляції з питань відсторонення від випробування не розглядаються.

Всі письмові роботи видані приймальною комісією для апеляції реєструються у журналі реєстрацій апеляцій.

Апеляція розглядається на засіданні апеляційної комісії не пізніше наступного робочого дня після її подання, як правило, в присутності вступника.

На засідання апеляційної комісії запрошуються: абітурієнт, викладачі, які перевіряли роботу, голова предметної комісії та члени апеляційної комісії. Сторонні особи (в тому числі й батьки абітурієнтів) до розгляду апеляції не допускаються.

На засіданні апеляційної комісії абітурієнт знайомиться зі своєю перевіреною письмовою роботою та отримує пояснення щодо помилок і зауважень. Якщо після наданих пояснень абітурієнт обґрунтовано не погоджується з отриманою оцінкою вдруге, його робота передається на рецензію до члена апеляційної комісії. Після ретельного ознайомлення з роботою, член апеляційної комісії оцінює роботу, свої висновки висвітлює у висновку. Результати засідання апеляційної комісії передаються до розгляду на засідання Приймальної комісії. Заяви на апеляцію, подані не в установлені терміни, до розгляду не приймаються.