Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Виховна робота ► Економіка

Виховна година на тему: «Професії, які ми обрали!»

Великий педагог К. Ушинський сказав: «Вдало вибери професію, вклади  в неї свою душу, тоді щастя само тебе відшукає».

25 березня в Охтирському коледжі СНАУ куратором Лаврусь О.Г. та студентами 35 групи була проведена відкрита виховна година на тему: «Професії, які ми обрали!».

Гостями заходу були викладачі коледжу та студенти 15 групи, які навчаються за спеціальностями «Економіка»  і  «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Мета заходу: ознайомлення студентів з професією економіста, роллю та значенням професійних знань як у повсякденній та і у творчій діяльності громадянина України; розвивати інтерес до повноцінного оволодіння професійними знаннями, їх збереження та розвитку;  сформувати у студентів професійне мислення, готовність до професійної діяльності, прагнення до отримання професії.

Професія економіста одна з найяскравіших. Економіка – є дзеркалом, яке відбиває частину явищ культурного розвитку людства. Економіст – людина від якої залежить майбутнє підприємства, яка бачить його перспективи і може виявити недоліки.

На виховній годині студенти брали участь у торгівельно-економічній вікторині, проглянули відеоролик, презентацію: «Грошові одиниці світу»; «Валюти 2018року».

Економічна наука дуже важлива і дуже цікава. Оволодіння її здобутками необхідна тим, хто своєю професією обере сферу господарської діяльності – економістам, бізнесменам, банкірам, підприємцям, бухгалтерам, фінансистам.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com