Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Декада економічних знань

28 листопада 2016 року студенти 35 групи відвідали центральний офіс ПриватБанку. На початку екскурсії Володимир Володимирович коротко ознайомив гостей з історією ПриваБанку- найбільшого за розмірами активів українського банку,який був створений ще в 1992 році.
Студенти відвідали відділ VIP-обслуговування, ознайомилися з роботою даного відділу та перевагами, доступними VIP-клієнтами банку. Надалі Володимир Вододимирович та іншу фахівці банку ознайомили присутніх з інформацією щодо продуктів, які пропонує банк клієнтам , новими проектами та сучасними технологіями обслуговування,які інтенсивно впроваджуються в ПриватБанку.
Змістовною була інформація щодо особливостей працевлаштування в ПриватБанку,можливостей кар’єрного зростання. Цікаво відмітити, що банк надає перевагу залученню саме молодих фахівців, включаючи студентів старших курсів вузів , та в першу чергу формує кадровий резерв із власних співробітників. Саме тому кожен працівник банку, який проявив високі професійні якості і компетентність, має шанс швидкого кар’єрного просування. Завдяки цьому у банку сформовано молодий, дружній та надзвичайно динамічний колектив.
Одним з найбільш актуальних питань для студентів є можливість проходження онлайн-практики у ПриватБанку, включаючи ознайомчу, виробничу і переддипломну практики за декількома спеціалізаціями. За умови успішного проходження практики кожен отримує сертифікат, а при наявності оцінки понад 90 балів із 100 можливих – зараховується до кадрового резерву банку.
Особливо сподобалась студентам система документообігу , яка впроваджена в ПриватБанку. Завдяки електронному документообігу значно прискорюється робота менеджерів вищої і середньої ланки та всіх працівників банку.
В цілому екскурсія була дуже цікавою і змістовною. Щиро вдячні організатору екскурсії Мусієнку В.В. та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!. Також дякую усім студентам 35 групи, які відвідали екскурсію!
Голова ЦМК спеціальних дисциплін
відділення «Економіка підприємства» Прогонна Л.С.


img_2450 img_2451 img_2452 img_2453 img_2454 img_2463 img_2464

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com