Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

КОЛЕДЖ ВІДСВЯТКУВАВ ПОТРІЙНЕ СВЯТО

15 листопада у п’ятницю у актовій залі коледжу яблуку ніде було впасти. Тут зібрався весь трудовий колектив, кращі представники студентства і почесні гості з нагоди святкування відразу трьох значущих подій: Дня працівників сільського господарства, Міжнародного Дня студентів та 115 річниці заснування навчального закладу.

image001

Урочистий захід відкрила в.о.директора коледжу С. І. Шаховська, привітавши усіх присутніх з святом, Світлана Іванівна вручила грамоти і призи працівникам і студентам.

image002

Далі слово мали почесні гості.

В. о. міського голови О. В. Цілуйко, до речі колишній випускник коледжу, з вдячністю згадував роки проведені у стінах своєї Alma mater, колишніх викладачів і тих, хто і нині ще  працює, подякував трудовий колектив за підтримку та  активну участь коледжу у всіх міських заходах. У свою чергу пообіцяв допомагати коледжу, що переживає сьогодні нелегкі часи.

Від представників районної державної адміністрації з вітальним словом звернувся заступник начальника управління агропромислового розвитку І. С. Шульга.

image003

Справжніми оваціями зустрів колектив і студенти коледжу гостей з Полтавщини. Колишній випускник, голова правління сільгосппідприємства «Батьківщина» Котелевского району  Коросташов О. Г., удостоєний високого звання Героя України,   академік Національної академії наук України не зміг з поважної причини бути присутнім на святі особисто, але прислав своїх заступників з цінним подарунком для стулентів і викладачів – плазмовим телевізором. Тепер конференц-зала, що буде створена у недалекому майбутньому, поповниться сучасним мультимедійним девайсом.

image004

З теплотою і сердечністю згадали про коледж і його колишній директор В. Т. Голобородько (1987-2004) і заслужений вчитель України, колишній викладач коледжу І. І. Корж

image005

Порадували присутніх і гостей звичайно ж і студенти, які сяяли на святковій сцені яскравими зірками. Керівник художньої самодіяльності О. М. Качайло та музичний керівник С. М. Чайка доклали багато зусиль, щоб концерт став гідним такої урочистої події.

Тож хочеться побажати, щоб таких заходів  було у коледжі  якнайбільше  і щоб ми могли пишатися своїми успіхами день за днем і крок за кроком.

ВІТАЄМО РІДНИЙ КОЛЕДЖ! БАЖАЄМО СВІТЛОГО МАЙБУТНЬОГО І ПРОЦВІТАННЯ!

image010image007

image006image008

image011image014

image012 image013

image019image016