Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Економіка ► Новини

Олімпіада з інформатики

Кожна олімпіада – це не лише творче, а й спортивне змагання із своїми призерами, ідеями і помилками. Олімпіади з інформатики демонструють рівень знань, які отримують студенти на заняттях. Під час підготовки олімпіади найважливішим є добір завдань. Потрібні не просто складні задачі, а різні завдання, які були б одночасно цікавими, навчальними і пізнавальними для більшості студентів.

13 лютого в рамках декади комп’ютерно – економічних дисциплін викладач комп’ютерних дисциплін Лаврусь О.Г. провела олімпіаду «Магістр інформатики» серед студентів 1 курсу.

Метою проведення олімпіади є: стимулювання пізнавальної активності; виховання прагнення до оволодіння знаннями і навичками роботи на ПК; розвиток самостійності судження, комунікативність; уважність, витримка, творчі здібності; закріплення і впорядкування набутого на протязі навчання досвіду з вивченого теоретичного та практичного матеріалу з предмету інформатика.

За підсумками набраних двох турів завдань учасники олімпіади: 11 гр. Лапаєв А., Заєць В.; 12 гр. Синявін О., Заєць О.; 14 гр. Білик Ю., Затулій О. набрали певну кількість балів. Переможцями стали такі студенти: І місце – Синявін О., ІІ місце -Заєць В., ІІІ – Затулій О. Вітаємо їх з перемогою, бажаємо успіхів у навчанні!


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com