Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Бібліотека

«Правова обізнаність – запорука успіху» – виховний захід до Всеукраїнського тижня права.

Дотримання прав і свобод особи стало одним із найважливіших пріорітетних принципів незалежної української держави. В Україні вже традиційним стало щорічне проведення заходів до Всеукраїнського тижня права, затвердженого указом Президента України від 8 грудня 2008 року. Відповідно до зазначеного указу Всеукраїнський тиждень права проводиться щороку в тиждень, що включає 10 грудня – День прав людини, який відзначається на згадку проголошення Генеральною асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.
В рамках всеукраїнського тижня відбулася виховна година «Правова обізнаність – запорука успіху» в бібліотеці Охтирського коледжу СНАУ за участю студентів 41гр. – куратор Дараган Л. П., 42 гр. куратор Кімлик Н. С та працівників бібліотеки Бережної О. А., Волкової І. М.
На заході були присутні: заступник директора з НВР Гавриш О. М., методист коледжу Курська Н., П., голова ЦМК соціальних дисциплін Титаренко Н. П. та запрошені гості – працівники Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги юрист Лапоног Марина Олксандрівна та юрист Бойко Василь Федорович.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com