Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Виховна робота ► Новини ► Психологічна служба

Просвітницький  захід «Разом зупинимо СНІД»

Напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом для учнів та студентів навчальних закладів, молоді нашого міста відбувся , організований відділом молоді та спорту спільно з міським центром культури і дозвілля.
Всесвітній день боротьби зі СНІДом, який традиційно щороку відзначається 1 грудня, покликаний продемонструвати міжнародну солідарність по зниженню тягаря на людей, які живуть з ВІЛ та хворих на СНІД, підвищенню глобальної поінформованості населення щодо ВІЛ/СНІДу.
Під час заходу для присутніх виступили лікар-інфекціоніст кабінету довіри КНП ОМР «Охтирської ЦРЛ» Юлія ШАПОВАЛ та завідувач кабінету «Клініка дружня до молоді» Анна МУЧНИК. Також наша молодь переглянула відеоролик про юнака, який від народження живе з ВІЛ, але попри хворобу, веде активне громадське життя.
Солісти народного аматорського вокального ансамблю «Лілея» Олександр ТАРАБАН та Аміна ТКАЧЕНКО, вокально-інструментальний гурт «No Comment’s» (керівник Олександр ГОРДІЄНКО) підготували вокальні виступи для глядачів.
Кожний присутній на заході став учасником акції «Червона стрічка надії», отримуючи інформаційний буклет та червону стрічку, як символ солідарності з ВІЛ-позитивними та хворими на СНІД.
Все людство розуміє небезпеку смертельної хвороби СНІД і застерігає: будьте пильними, володійте знаннями та інформацією. І бережіть своє здоров’я.