Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

У ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ НА СУМЩИНІ ВІДБУВСЯ ХІХ МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА

9 листопада 2018 року у день української писемності та мови в місті Суми на сцені Сумського обласного академічного театру драми та музичної комедії імені М.С. Щепкіна відбувся ХІХ Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика.
Відкрив конкурс виконавчий директор Ліги українських меценатів, голова Координаційної ради Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка – Михайло Слабошпицький. Також на заході були присутні заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба, голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко, перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль та директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова.
Конкурс відвідали і представники Охтирського коледжу Сумського НАУ. Адже, мова – це характер народу, його пам’ять, історія і духовна могутність, її треба плекати та шанувати. І саме захід такого рівня допомагає здійснити подібні завдання.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com