Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Виховна робота ► Новини ► Психологічна служба

Тренінг на тему «Ми проти СНІДу! Ми за життя!»

У рамках щорічної всеукраїнської акції “16 днів прогти насильства” для студентів третього курсу Охтирського коледжу СНАУ головним спеціалістом відділу молоді та спорту Марією РОВІНЕЦЬ та соціальним педагогом закладу Віталією ЗІНЧЕНКО проведено тренінг на тему «Ми проти СНІДу! Ми за життя!», метою якого було оволодіння молоддю повною та достовірною інформацією про ВІЛ/СНІД, шляхи його передачі, ситуації ризику, усвідомлення бережливого ставлення до власного здоров’я та поведінки щодо профілактики поширення ВІЛ-інфекції, спонукання до толерантного ставлення до людей, які живуть із ВІЛ.
Студенти активно обговорювали життєві ситуації, пов’язані з передачею інфекції, аргументовано доводили свої твердження щодо міфів чи фактів про ВІЛ/СНІД, брали участь у анкетуванні «Що думає молодь про СНІД», переглянули мотиваційний ролик про юнака, який, попри хворобу, веде активне громадське життя.
Також під час проведення заходу було нагороджено студентів-переможців міського конкурсу малюнку на тему «У майбутнє без СНІДу».