28 лютого 2019 року коледж здійснив 24 випуск

Новини
07/03/2019

28 лютого 2019 року коледж здійснив 24 випуск студентів денної  форми навчання за спеціальністю «Монтаж, обслуговування устаткування та систем газопостачання». На захисті дипломних проектів були присутні представники роботодавців регіону з метою відбору спеціалістів для своїх підприємств. Дипломи молодшого спеціаліста-техніка з експлуатації устаткування газових об’єктів отримали 25 випускників.

Зі словами привітання до молодших спеціалістів звернувся директор коледжу Домашенко В.В.,  який щиро привітав їх та побажав кожному з випускників знайти свою дорогу в житті, реалізуватися як професіонал і ніколи не забувати рідний коледж. Продовження навчання є також невід’ємною частиною успіху. Тому сьогодні випускники коледжу мають можливість продовжити навчання за скороченим терміном підготовки в Сумському НАУ та інших споріднених навчальних закладах України.

Привітала  присутніх і заступник директора з навчально-виховної роботи Гавриш О.М. побажаннями на дорозі життя знайти свою стежину і стати потрібними в житті і щасливими.

Зі словами привітання до присутніх звернулася завідуюча відділення Кошель Н.Ю..: та куратор групи Більченко Н.В.. З теплими словами привітань та побажаннями добра, благополуччя, успіхів звернулися батьки. Із привітаннями виступили й самі випускники, які яскраво й емоційно у словах та піснях висловили свою вдячність педагогічному колективу.

З особливим хвилюванням миті вручення дипломів чекали випускники та їхні  батьки . Довгоочікувана подія настала. Попереду чекає продовження навчання та перші професійні кроки, а свято вручення дипломів залишиться назавжди теплим спогадом у серцях.