Позанавчальна діяльність студентів ВСП”Охтирський фаховий коледж СНАУ” цікава та різнопланова

Новини
22/02/2021

Студенти ВСП”Охтирський фаховий коледж СНАУ” мають дуже багато здібностей, умінь та навичок, які поглиблюють та розширюють під час навчальних занять в коледжі. Позанавчальна діяльність студентів не менш цікава та різнопланова – про це досить яскраво свідчать вихідні дні 20-21.02.2021 року.

Так, Гребінник Діана – студентка 25 групи активно прийняла участь у толоці з прибирання прибережної смуги річки Охтирка, організованою ГО “Непереможні” та “Молодіжним центром”. Спільними зусиллями вдалося очистити територію від сміття, сухого гілля, порослих дерев та кущів.

Говорун Олександр – студент 22 групи у складі команди  гуртка ”Спортивний Туризм”, кер. Сталинський В.О. прийняв участь у навчально-тренувальному зборі та змаганнях з техніки лижного туризму м. Суми. Отримав великий досвід пересування на лижах, відпрацював підйоми та спуски на дистанції. Прийняв участь у змаганнях зі спортивного орієнтування на лижах. З 10 команд змогли вибороти 6 місце у загальному заліку.

Сушко Артем – студент 21 групи у Центрі культури і дозвілля Чернеччинської сільської ради взяв участь у виставі – концерті “ЖАРТІВНИЦЯ” у постановці народного театрального колективу “Український водевіль” Чернеччинського сільського будинку культури.
Дуже  цікаво та змістовно наші студенти проводять вільний від навчання час. Пишаємося ними!