Пошук
Головне меню
Оголошення
Ми в соціальних мережах
► Новини

Засідання регіональної студентської ради Сумської та Чернігівської областей

21 листопада 2013 року на базі коледжу Сумського національного аграрного університету в м. Суми відбулося засідання регіональної студентської ради Сумської та Чернігівської областей, заступників директорів з виховної роботи та голів студентського самоврядування вищих навчальних закладів І- ІІ рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України. Представниками від Охтирського коледжу СНАУ були соціальний педагог Зінченко В.В. та голова студентського самоврядування коледжу Дудник В.

image001

У процесі роботи було обрано голову регіональної студентської ради, нею стала Забара Єлизавета, голова студентського самоврядування Глухівського агротехнічного інституту ім. С.А.Ковпака, присутні обговорили проект Положення про конкурс «Студент року – 2014» , визначили навчальний заклад, на базі якого і буде проходити регіональний етап конкурсу. Це –Путивльський коледж Сумського НАУ.
На засіданні обговорювалося питання морального і правового виховання студентської молоді.
Цікавим та пізнавальним був виступ заступника директора з виховної роботи Гомельського державного агро-економічного коледжу Соловйової Н.В., яка повідомила про роботу студентського самоврядування в Білорусії.
Студенти мали можливість проявити свої лідерські якості на занятті з елементами тренінгу «Лідерство і мораль»

image003

Для розширення досвіду роботи студентського самоврядування в коледжах була організована зустріч з представниками молодіжних організацій м. Суми в Сумській міській раді, на якій були присутні заступник міського голови Панченко С.М., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Мотречко В.В., представники студентського самоврядування ВНЗ ІІІ-ІV р.а., які розповіли про особливості роботи органів студентського самоврядування в Сумському державному педагогічному університеті ім. А.С.Макаренка та Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ.
Робота засідання студентської регіональної ради виявилася плідною і корисною для всіх учасників.

image005image007

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com